BILJETTSLÄPP 27/9

Fler än 15 personer? Då går det att boka biljetter redan idag på 016-124388 eller info@revyn.se

AKTÖRER

 

AKTÖRER

 

Mathilde Stavehaug är producent för Eskilstunarevyn och  tjejen som tagit Eskilstuna med storm. Hon har tagit över rollen som VD i Eskilstunarevyn och blir därmed den yngsta revydirektören i Sverige. I augusti 2015 mottog hon Bosse Parnevik-stipendiet (den 3:e ur Eskilstunarevyn som mottagit detta) för starka insatser på revyscenen. Mathilde är självklart med på scenen som aktris också.

Anders Stark är Eskilstunarevyns regissör och en improvisationens mästare. Med timing och talang för replikleverans leder Anders tryggt publiken genom sketcher, sånger och monologer. Anders har en mycket behaglig sångstämma, som vi mer än gärna använder ofta i föreställningen.

Anders ”Lillen” Eklund. Ingen har sån utsökt timing i sina repliker som Anders, och hans gedigna och mycket roliga rolltolkningar är kända i hela Mälardalen. Han har vunnit Revy-SM för bästa monolog, och Anders gillar också att sjunga och dansa.

Annie Stark är artisten med verklig bredd. Hon är både begåvad med en skarp musikalitet och en stabil röstkontroll – detta gör att Annie är perfekt för alla typer av musiknummer. Hon behärskar allt från visor till rock. Dessutom är Annie en utmärkt skådespelerska, vilket vi sannerligen kommer att få se prov på i vinterns succéproduktion. Annie har också fått Bosse Parnevik stipendiet 2016.

Emil Apell är årets nya stjärnskott i revyn. Emil frilansar som skådespelare och sångare i Stockholm. Han har utbildat sig till musikalartist i Stockholm och sedan dess jobbat med bl.a. film, reklam, på Astrid Lindgrens Värld. Vi är övertygade om att vi kommer att se mer av Emil i framtiden och nu först på Eskilstunarevyns scen!

DANSARE

Jimmy Järvekvist gör debut i Eskilstunarevyn. Han har vunnit 3 VM-guld, 4 NM-guld och 9 SM-guld i pardans (swingdansare).  Han har även undervisat i modern dans, streetjazz och de olika swingdanserna. Han driver idag eget som danstränare och  han är biträdande förbundskapten för svenska landslaget i boogie-woogie.

Ellinor Wamme är jazzdansare som är utbildad via Eskilstuna Dansakademi där hon också har undervisat i jazz och barndans. Hon har ett sinne för detaljer i rörelserna, bra mimik och ger alltid 100%. Detta blir Ellinors 5:e år i Eskilstunarevyn.

Hanna Simonsson går sista året på Kulturamas dansutbildning och har synts på diverse scener runt om i Eskilstuna. Nu senast som prinsessa i en barnteater. Hanna har fina uttryck, är alltid förberedd och en fröjd att arbeta med. Hanna är klassiskt skolad inom balett och moderndans men är också väldigt skicklig i andra dansstilar. Detta blir Hannas 4:e år i Eskilstunarevyn.

Emilia Öhlin är en duktig allrounddansare med gracil utstrålning. Hon behärskar alla sorters dansstilar från jazz till stepp. Hon går just nu 2:a året på Kulturamas musikalutbildning och är  vår yngsta dansare. Hon har ändå hunnit med en hel del, allt från att undervisat i sång på Eskilstunas Dansakademi till att själv stått på många scener runt om Eskilstunatrakten. Detta blir Emilias 4:e år i Eskilstunarevyn.

Mattias Disman är en skicklig dansare som behärskar allt från discodans till balett. Han är utbildad via Balettakademins musikalutbildning. Mattias har tidigare jobbat som danslärare på Let’s Move och i höstas gjorde han debut som en av rollerna i en stor musikal i Stockholm.  Dessutom gör han sitt andra år i Eskilstunarevyn!

 

MUSIKER

Dan Göransson är vår nya eminenta gitarrist i revyn. Dan har en mycket härlig scennärvaro, fantastiskt musikalisk och behärskar i princip vad som helst på gitarren. Tittar ni riktigt noga i årets föreställning så kan han nog till och med spela med gitarren på ryggen.

Tomas Forsman spelar både bas och trumpet. Tomas har erfarenhet från både storband och popmusik, både på blås och bas. Rutinerad och mycket stabil.

Stefan Flink är vår fantastiska pianist med dansande fingrar. Han gjorde comeback förra året i Eskilstunarevyn och vi är mycket glada över att han är med även i år!

Lenne Lehtonen är Eskilstunarevyns übersvängige trummis och underbar jazzpianist. Lenne har groovet i kroppen och behärskar tamejtusan alla stilar. Han har fantastisk musikalitet och vi är mycket glada att ha honom ombord.

Våra samarbets-partners

Våra samarbetspartners

För att göra ditt revybesök till en helkväll samarbetar Eskilstunarevyn med flera av stadens bästa restauranger. Genom vårt bokningssystem bokar du enkelt supé samtidigt som du bokar revybiljetter.

Restaurang Akropolis

En av Eskilstunas äldsta och mest uppskattade restauranger.

Restaurang Y-won

Elite Stadshotellets vackra restaurang med utsökt mat.

Eskilstuna Stadsbibliotek

På Eskilstuna Stadsbibliotek säljs revybiljetter över disk.

Elite Stadshotellet

Ett av Eskilstunas största hotell.

ESKILSTUNAREVYN AB
Gardistvägen 5
632 36
Eskilstuna

016 - 12 43 88
070 - 662 43 88
info@revyn.se

Black Facebook F-512x512