Välj en sida

Mathilde Stavehaug är tjejen som tagit Eskilstuna med storm. Hon har nu tagit över rollen som VD i Eskilstunarevyn och blir därmed yngsta revydirektören i Sverige. I augusti 2015 mottog hon Bosse Parnevik-stipendiet (den 3:e ur Eskilstunarevyn som mottagit detta) för starka insatser på revyscenen. Mathilde är självklart med på scenen som aktris också.

Anders Berglund är Eskilstunarevyns regissör och en improvisationens mästare. Med timing och talang för replikleverans leder Anders tryggt publiken genom sketcher, sånger och monologer. Anders har en mycket behaglig sångstämma, som vi mer än gärna använder ofta i föreställningen.

Sofia Blomquist är Eskilstunarevyns koreograf som får alla att röra på höfterna. Hon ser till att ensemblen släpper loss sina lurviga och gör fantastiska koreografier som tar vår föreställning till en ny nivå.

 

Anders ”Lillen” Eklund. Ingen har sån utsökt timing i sina repliker som Anders, och hans gedigna och mycket roliga rolltolkningar är kända i hela Mälardalen. Han har vunnit Revy-SM för bästa monolog, och Anders gillar också att sjunga och dansa.

Annie Rydensjö är artisten med verklig bredd. Hon är både begåvad med en skarp musikalitet och en stabil röstkontroll – detta gör att Annie är perfekt för alla typer av musiknummer. Hon behärskar allt från visor till rock. Dessutom är Annie en utmärkt skådespelerska, vilket vi sannerligen kommer att få se prov på i vinterns succéproduktion. Annie har också fått Bosse Parnevik stipendiet 2016.

Andreas Anterot är årets nya tillskott bland aktörerna. Andreas är en skicklig skådespelare med en komisk talang och gör nu sin debut i Eskilstunarevyn. Andreas bor i Stockholm och jobbar som frilansande skådespelare.

Ellinor Wamme är jazzdansare som är utbildad via Artistiska show-och dansskolan The Pointe. Hon har ett sinne för detaljer i rörelserna och ger alltid 100%. Detta blir Ellinors 4:e år i Eskilstunarevyn.

 

Emilia Öhlin är en skicklig allrounddansare med gracil utstrålning. Hon går 1:a året på Kulturamas musikalutbildning.

 

Hanna Simonsson går andra året på Kulturamas dansutbildning. Hanna har fina uttryck, är alltid förberedd och en fröjd att arbeta med.

Jonathan Hultberg är vårt andra nytillskott bland dansarna. Jonathan är en skicklig hip-hopdansare som har vunnit flera danstävlingar.

Mattias Disman är en skicklig dansare som behärskar allt från discodans till balett. Mattias jobbar även som danslärare på Let’s Move. Dessutom gör han sin debut i Eskilstunarevyn!

Mårten Söderberg heter Eskilstunarevyns knivskarpa gitarrist. Mårten spelar både elgitarr och akustisk, och spelar flyhänt och svängigt i alla stilar. Han är noggrann med att ställa in precis rätt gitarrsound till alla låtar. En musikalisk solist och lagspelare som alltid får till det.

Tomas Forsman spelar både bas och trumpet. Tomas har erfarenhet från både storband och popmusik, både på blås och bas. Rutinerad och mycket stabil.

 

Stefan Flink är vår fantastiska pianist med dansande fingrar. Han gör comeback i Eskilstunarevyn och vi är mycket glada över att ha honom tillbaka.

Lenne Lehtonen är Eskilstunarevyns übersvängige trummis och underbar jazzpianist. Lenne har groovet i kroppen och behärskar tamejtusan alla stilar. Han har fantastisk musikalitet och vi är mycket glada att ha honom ombord.

 

Yvonne Eriksson, Ulla Ekberg, Berit Larsson, Gert Nilsson, Stefan Ekberg, Ann-Marie Ross, Kjell Ahlbin, Gunilla Ahlbin, Jan-Erik Holmqvist, Inger Andersson & Birgitta Holmqvist är vårt härliga café & garderobspersonal som med ett leende på läpparna fixar allt.

Gynna våra samarbetspartners

Eskilstunarevyn AB

Lista Nya Kyrkby 5
635 14  Eskilstuna

016 - 12 43 88
info@revyn.se