Gillar du att skriva? Är du full av bra idéer? Har du drömt om att skriva en egen musikal eller en egen teaterföreställning?

13 mars 2018 | Nu har du chansen att få ut ditt budskap i världen! Eskilstunarevyn firar 30-års jubileum i vinter och utlyser nu en skrivartävling där vinnande bidrag får en plats i nästa nyårsrevy!

Reglerna är enkla:

  • Du får skriva ett nummer om i princip vad som helst. Det kan t.ex vara humor, allvar eller sång och musik. Kanske en kul låt om något aktuellt ämne, en humoristisk sketch eller något annat som du tycker borde få plats i Svealands största nyårsrevy.
  • Du/ni intygar förstås att ni skrivit och äger upphovsrätten till det material ni skickar in.
  • Det är tillåtet att skicka in flera tävlande bidrag.
  • Då det är kvaliteten som styr så finns det inga tidskrav på hur långt (eller kort) ett nummer ska vara men ett nummer mellan 1-5 minuter har större chans att få plats än ett längre nummer.

Sista dag att skicka in nummer är 1 juni(det innebär att ditt tävlande bidrag måste ha kommit in till Eskilstunarevyn senast 23:59 den 1/6-18)

Så vad väntar du på? Låt fantasin flöda så kanske ditt bidrag spelas upp på Eskilstuna Teater i vinterns 30-års jubilerande Eskilstunarevy!

Dina bidrag skickar du in till: tavling@revyn.se

(saknar du tillgång till mail så kan du ringa 016 – 12 43 88 för vidare instruktioner)